Vacature: Hoofd Finance

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewarenBewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

Ben jij de alleskunner op het gebied van Finance? En wil jij het verschil maken en bijdragen aan een circulaire manier van werken op het gebied van Sport & Spel? Dan hebben wij de ideale baan voor jou!

Al sinds 1996 bouwt IJslander aan de toekomst. IJslander, gevestigd in Oldebroek, leert kinderen en jongeren om zichzelf en de wereld om hen heen te ontdekken. Dat doen we met onze duurzame, onderhoudsvriendelijke en 100% herbruikbare sport- en speeltoestellen.

Er is per direct een vacature voor de functie;

Hoofd Finance

24 – 32 uur

 

Functieomschrijving

In deze veelzijdige functie blink je uit in alle facetten van de functie, eigenlijk ben jij een alleskunner als het gaat om Finance. Je zorgt er voor dat alle financiële zaken op rolletjes verlopen, je zorgt voor de maand-, kwartaal- en jaarafsluiting. Je stelt een totale planning & control op, daarin meegenomen een cashflow planning en liquiditeitsbeheer. Je stelt de budgetten op en geeft de forecasting af. Je zorgt voor de juiste managementinformatie. Je analyseert de kosten, voor en nacalculatie en uren registratie. Je geeft gevraagd en ongevraagd advies. Je geeft leiding aan de afdeling Finance (1 fte) en ziet erop toe dat de financiële administratie, salarisverwerking en goed worden uitgevoerd. Je rapporteert rechtstreeks aan de Managing Director van IJslander en er is een functionele lijn naar de CFO van de Groep. IJslander behoort tot de Crowd Groep.

 

Gewenst profiel

  • Je beschikt over een HBO opleiding (bedrijfseconomie, accountancy en/of controlling)
  • Minimaal 5 jaar ervaring binnen een vergelijkbare functie, in een vergelijkbare organisatiegrootte/branche, zoals een productiebedrijf binnen het MKB.
  • Je hebt aantoonbare ervaring met Excel en ERP software (voorkeur Ridder en AFAS).
  • Je ben praktisch, proactief en hands-on.
  • Je hebt ervaring in leidinggeven.
  • Je communiceert gemakkelijk met verschillende disciplines en je bent integer.
  • Uitstekend financieel, cijfermatig inzicht en analyserend vermogen.
  • Je hebt een uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift.

Voornaam Voornaam, bedankt.

We nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

 

Wat biedt IJslander

De sfeer is open, informeel en sterk productie & verkoopgericht. Bij IJslander werken circa 35 medewerkers. Alle toestellen worden ontwikkeld op de productielocatie in Oldebroek. IJslander is een betrouwbare werkgever, waar enthousiaste en gedreven mensen werken die trots zijn op het product en die aangesproken kunnen worden op de prestaties van de organisatie. IJslander biedt uitdagende en zelfstandige functies binnen een professionele en dynamische organisatie, waarin eigen inbreng, verantwoordelijkheid en betrokkenheid centraal staan. Naast een uitdagende functie met goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden conform CAO, biedt IJslander ook ruime ontplooiingsmogelijkheden.

 

Geïnteresseerd?

Heb je interesse in deze uitdagende functie? Stuur dan jouw CV met een sollicitatiebrief naar administratie@ijslander.com t.a.v. Sasja Elzer, waarin je duidelijk uiteenzet wat jij voor IJslander kunt betekenen. Vragen kun je stellen aan John Franken: 0525 – 633 420. Kijk op onze website voor meer informatie over IJslander, www.ijslander.com

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.