Vacature: Engineer

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewarenBewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

Zie jij Circulaire Productontwikkeling als een échte kans en niet als een mode woord? En wil je deze passie inzetten om samen met een team de allermooiste sport- en spelproducten te ontwikkelen? Dan hebben wij de ideale baan voor jou!

Al sinds 1996 bouwt IJslander aan de toekomst. IJslander, gevestigd in Oldebroek, leert kinderen en jongeren om zichzelf en de wereld om hen heen te ontdekken. Dat doen we met onze duurzame, onderhoudsvriendelijke en 100% herbruikbare sport- en speeltoestellen.

Op onze afdeling Bedrijfsbureau is er per direct een vacature voor de functie;

Engineer

fulltime (m/v)

 

Functieomschrijving

In de dynamische omgeving van ons bedrijf ontwikkel en engineer je nieuwe en bestaande RVS sport- en speeltoestellen. Je vertaalt de klant- of organisatiewens van prototype naar ontwerptekening. Vervolgens maak je technische tekeningen voor het productie- en montageteam. Je werkt volgens de TÜV-richtlijnen en begeleidt de gehele productie van ontwikkeling tot bouw of aanpassing van onze RVS-speeltoestellen Waar nodig coördineer je projecten.

IJslander is gespecialiseerd in maatwerk. De wens van de klant staat altijd centraal. Je overlegt regelmatig met de afdelingen verkoop, productie en planning om tot het beste resultaat te komen. Je bent ook daarom actief betrokken bij de inkoop van grondstoffen en materialen, en hebt regelmatig contact met leveranciers en ontwerpers.

 

Gewenst profiel

  • Je bent een gedreven engineer met uitstekend technisch inzicht en je beschikt over een hoge mate van zorgvuldigheid.
  • Je hebt HBO niveau; Werktuigbouw, Industrieel Ontwerpen of vergelijkbaar.
  • Je hebt tenminste 3 jaar ervaring als Engineer of in een vergelijkbare functie. Evaring in de branche of sector is een pré.
  • Je hebt kennis en aantoonbare ervaring met 2D en 3D tekenprogramma’s (Solidworks-Autocad).
  • Je hebt bredere interesse wat betreft inkoop en calculatie.
  • Je beheerst de Nederlands en Engelse taal in woord en geschrift, Duits is een pré.
  • Verder ben je proactief, oplossingsgericht, eerlijk, een teamplayer en flexibel.

Voornaam Voornaam, bedankt.

We nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

 

Wat biedt IJslander

Ijslander kent een open en informele, sterk verkoopgerichte sfeer. Bij IJslander werken circa 35 medewerkers. Alle toestellen ontwikkelen wij op de productielocatie in Oldebroek. IJslander is een betrouwbare werkgever, waar enthousiaste en gedreven mensen werken die trots zijn op het product en die aangesproken kunnen worden op de prestaties van de organisatie.

IJslander biedt uitdagende en zelfstandige functies binnen een professionele en dynamische organisatie, waarin eigen inbreng, verantwoordelijkheid en betrokkenheid centraal staan. Naast een uitdagende functie met goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden conform CAO, biedt IJslander ook ruime ontplooiingsmogelijkheden.

 

Geïnteresseerd?

Heb je interesse in deze uitdagende functie? Stuur dan jouw CV met een sollicitatiebrief naar administratie@ijslander.com, waarin je duidelijk uiteenzet wat jij voor IJslander kunt betekenen.

Heb je vragen over de functie of bedrijf neem contact op met onze Senior Engineer, Johny van de Koot, via 0525 633 420 of op e-mailadres johnyvandekoot@ijslander.com. Kijk op onze website voor meer informatie over IJslander, www.ijslander.com