IJslander speeltoestel uit de Pencil serie

Pencil

Klimmen en klauteren tussen enorme potloden, gummetjes en puntenslijpers. Leuker kan het bijna niet!

 

Herkenbaar

De Pencil speeltoestellen zijn in samenwerking met een basisschool ontworpen om de beleving van kinderen in een educatieve omgeving (school) te prikkelen. Het kleurige, concrete toestel voor kinderen vanaf 4 jaar bestaat uit grote, abstracte potloden, gummetjes en puntenslijpers waar kinderen tussendoor kunnen klimmen en glijden. Zo is leren schrijven leuk!

De Pencil speeltoestellen hebben aparte, vrolijke kleuren, zijn herkenbaar voor kinderen. Hierdoor hoeft de Pencil niet per se op een schoolplein geplaatst te worden, want door de leuke, uitvergrote vorm daagt het ook kinderen in de buurt of op andere plaatsen uit tot klimmen en klauteren. Door de uitgebreide net structuren is er veel sociaal contact.
 

Productfilter

Toon alle tags
Reset alle filters

Ik wil meer informatie

Meer informatie over onze toestellen, de mogelijkheden of prijzen?

 

Bel (0525) 633 420 Neem contact op  

Dromers

Onze Pencil speeltoestellen spreken de creativiteit van kinderen aan zodat ook dromers op het schoolplein of in de wijk ermee kunnen spelen. Actieve kinderen klimmen en klauteren op het toestel, de dromers of denkers kunnen lekker met stoepkrijt naast het toestel aan de slag of hun eigen verhaal bedenken. Bekijk al onze Pencil speeltoestellen in ons productoverzicht.

Netstructuur

De netstructuren op de Pencil speeltoestellen biedt speelwaarde voor veel kinderen. Zo kunnen de klimmers volop klauteren in de netten en kinderen die lekker willen chillen kunnen heerlijk liggen in de netten.