Duikelrek kopen? Bekijk ons aanbod | IJslander Duikelrek kopen? Bekijk ons aanbod | IJslander

Advies op maat?

Wij helpen je graag verder

Onze specialisten laten je graag de mogelijkheden zien en adviseren je op maat.

Stel je vraag

Contactgegevens

  Een duikelrek is onmisbaar in iedere speeltuin of schoolplein. Wist je dat wij verschillende speeltoestellen hebben die je kunt combineren met duikelrekken?

  Voordelen rekstok

  Kinderen kunnen lekker duikelen of hangen aan de rekstok. Kinderen stimuleren hierbij hun kracht en uithoudingsvermogen. Daarnaast kunnen ze oefenen voor het turnen en stimuleert het samenspel. Een rekstok neemt weinig ruimte in beslag en is geschikt voor iedere tuin.

  Verschillende soorten en maten duikelrekken

  IJslander heeft voor iedereen een duikelrek in haar assortiment. Zo heb je de keuze uit een duikelrek van rvs of een natuurlijk duikelrek, bestaande uit twee Robinia stammen met daartussen een ronde buis om te duikelen. Daarnaast verkopen wij 2-delige en 3-delige duikelrekken om samen met andere kinderen gezellig te duikelen. De duikelrekken verspringen in hoogte, zodat zowel de allerkleinsten als de grotere kinderen kunnen duikelen.

  Combineer verschillende speelbewegingen

  Kinderen vinden het extra leuk om verschillende speelbewegingen bij elkaar te hebben. Ze kunnen verschillende activiteiten achter elkaar spelen en op dezelfde speelplek blijven. Een voorbeeld van zo’n toestel is de BYO Utrecht. Dit speeltoestel heeft twee klimplateaus, een glijbaan, een duikelrek en zelfs een hangstang om kracht te ontwikkelen bij kinderen. Daarnaast heeft het toestel een schommel om lekker te schommelen. Voor extra veiligheid is de schommel uitgerust met speciale anti-wrap lagers, waardoor het zitje niet kan omdraaien. Je kunt er ook voor kiezen om een klimtoestel in combinatie met een duikelrek aan te schaffen voor het speelplein. 

  Klimmen en duikelen

  Wil je klimmen en duikelen? Speciaal daarvoor hebben we het BYO Zeskant klimrek in ons assortiment. Het klimrek bestaat uit een duikelrek, klimtouwen en klimschotels. Kinderen kunnen lekker samen klimmen en duikelen. Je hebt de keuze uit blauwe, rode, zwarte of groene klimtouwen. Daarnaast is het klimtoestel verkrijgbaar in elke RAL-kleur. Wie klimt als eerste naar boven?

  Duurzame materialen

  IJslander maakt gebruik van hoogwaardige materialen, waardoor speeltoestellen extra lang meegaan en recyclebaar zijn. Doordat we de speeltoestellen zelf ontwikkelen en produceren, zorgen wij dat de toestellen extra veilig zijn. We besteden extra aandacht aan de afwerking.

  Buitenspeeltoestel kopen?

  Bij ons kun je terecht voor verschillende buitenspeeltoestellen voor iedere leeftijdscategorie. Wil je een advies op maat? Neem vrijblijvend contact met ons op. We helpen je graag!

  Stel je vraag