IJslander Butterfly Frankrijk

Vrolijke speelplek in Vaulx en Velin, Frankrijk

In Vaulx en Velin, een buitenwijk van Lyon, is op Place Cavellini een vrolijke, veelzijdige speelplek gecreëerd. Kinderen van alle leeftijden kunnen zich prima vermaken op deze kleurrijke speelplaats, terwijl hun ouders of begeleiders ze in de gaten kunnen houden. Franse agent Pro Urba leverde met de Butterfly een kleurrijke bijdrage aan deze vrolijke speelplek.

 

Vrolijk & veilig
Om kinderen een veilige, vrolijke plek te geven waar ze lekker kunnen spelen, bedacht de gemeente Lyon een kleurrijke speelplek met allerlei speeltoestellen voor kinderen van verschillende leeftijden. De oudere kinderen kunnen hun energie kwijt op onder meer evenwichtsbalken en trampolines, terwijl de kleintjes hun fantasie de vrije loop kunnen laten door te spelen met de spreekbuizen of lachspiegels. Voor kinderen tot circa zes jaar staat er een Butterly uit de IJslander Bugsserie. Die kunnen lekker klimmen, klauteren, glijden op dit toestel en zich verstoppen onder de kleurrijke vleugels van deze abstracte vlinder.

Bugs

Bekijk hier alle speeltoestellen uit onze Bugsserie: speeltoestellen speciaal ontworpen voor de allerkleinsten waarmee ze de wereld kunnen ontdekken. Meer weten? Neem contact met ons op!

IJslander speeltoestel Mosquito uit de Bugsserie

Voornaam Voornaam, bedankt.

We nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

Vrolijke speelplek in Frankrijk