IJslander op maat gemaakte Citybox

Veilig sporten langs de HSL in Lansingerland

De HSL naar Antwerpen loopt langs de stadsgrens van Berkel en Rodenrijs. Terwijl treinen over het spoor zoeven, sporten jongeren en volwassenen in een Citybox pal naast het spoor. Bij deze sportkooi is het dan ook vooral de veiligheid die een rol speelt.

Veilig sporten
Sporten langs de hogesnelheidslijn zonder dat er ballen over de hekken gaan of sporters op het spoor kunnen komen. En de sportplek moet volledig opgaan in de omgeving. Dat was de opdracht van de gemeente Lansingerland bij de aanschaf van een sportkooi voor plaatsing in Berkel en Rodenrijs.

Stoere kokers

In nauw overleg met de landschapsarchitect – Peter Verkade uit Boskoop – ontwikkelde IJslander een transparante Citybox gemaakt van zwarte kokerprofielen met zijwanden én een dak van flexibele, geluidsabsorberende kabels. Een unieke op maat gemaakte sportkooi waarbij de ballen in de sportkooi blijven en sporters er dus niet uit hoeven om de bal te pakken. Wel zo veilig. En door de stoere, zwarte kokers en het transparante ontwerp past de CItybox volledig in het industriële landschap.

IJslander op maat gemaakte Citybox

Voornaam Voornaam, bedankt.

We nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

Op maat gemaakte Citybox langs de Hoge Snelheidslijn in Lansingerland

Op maat

De Citybox van IJslander is geluidsarm door het gebruik van speciale, geluid absorberende kabels. Daarnaast is deze sportkooi transparant waardoor zichtlijnen open blijven en door het gebruikte materiaal – RVS – is de Citybox vandalismebestendig, heeft een prachtige uitstraling en blijft mooi. Ook na jaren gebruik. IJslander levert de Citybox in standaardafmetingen, maar ontwikkelt ook op maat gemaakte voetbalkooien. Zoals de sportkooi in Berkel en Rodenrijs. Meer weten? Neem contact met ons op!

IJslander op maat gemaakte Citybox

Voornaam Voornaam, bedankt.

We nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.