IJslander BarForz M

 

Sporten om bij te blijven

Om kinderen bij de les te houden, besluit de Gladsax Skole in het plaatsje Søborg in Denemarken om beweegtoestellen op het schoolplein te plaatsen. Niet zomaar beweegtoestellen, maar toestellen waar alle kinderen van de school – dus ook de wat jongere – gebruik van kunnen maken. Het bestuur kiest daarom voor een BarForz-M veld met een aantrekkelijke, zomerse lichtblauwe coating.

Focus
Dat het goed is voor de ontwikkeling van kinderen om zo jong mogelijk te starten met bewegen – sporten en spelen – is bekend. Maar bewegen helpt kinderen ook om beter op te letten in de klas. En kinderen in beweging nemen ook nog eens beter alle informatie op. Om hun pupillen te stimuleren om voor, tijdens en na schooltijd te sporten en te spelen, staat er sinds begin 2017 een BarForz-M veld op het schoolplein. Kinderen kunnen hier naar hartenlust op klimmen, klauteren, duikelen, springen en vooral al hun energie kwijt tussen de lessen door. En dit helpt ze vervolgens om beter te focussen in de klas.

Kinderen die bewegen nemen lesstof beter op

Uit onderzoek van het Universitair Medisch Centrum Groningen/ Rijksuniversiteit Groningen in opdracht van het Ministerie van Onderwijs blijkt dat kinderen die drie maal per week al bewegend taal- en rekenles krijgen, beter kunnen rekenen en spellen. Bovendien concentreren leerlingen zich na een ‘beweegles’ beter op hun taken in de les erna. Meer weten? Klik dan hier

IJslander BarForz M

Voornaam Voornaam, bedankt.

We nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

BarForz M veld op het schoolplein van de Gladsax Skole, Søborg, Denemarken

BarForz

De IJslander BarForz beweegtoestellen zijn ontwikkeld voor Calisthenics- en Bootcamp liefhebbers. Basis van deze sporten is het op eigen kracht versterken van het lichaam puur, ondersteund door bewegingstoestellen zoals de BarForz.

Echter, de BarForz beweegtoestellen kunnen ook prima gebruikt worden voor andere buitensportliefhebbers en worden ingezet op het schoolplein. Zie voor meer informatie: www.barforz.com

BarForz M Exercise Board

Voornaam Voornaam, bedankt.

We nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.