Sporten Buiten de Waterpoort

 

De in Gorinchem aanwezige beweegtoestellen zijn kwetsbaar en worden regelmatig vernield. De gemeente is het vandalisme beu en gaat op zoek naar nieuwe, vandalismebestendige sporttoestellen.

 

De toenmalige beweegtoestellen liggen al een tijdje onder vuur. Ze worden regelmatig vernield, staan verdekt opgesteld en er is behoefte aan meerdere trainingsopties. Maar vooral het vandalisme, en de daarbij behorende hoge onderhoudskosten, zijn een doorn in het oog van de gemeente. De zoveelste vernieling is de spreekwoordelijke druppel en de gemeente besluit tot aanschaf van nieuwe beweegtoestellen.

 

Hufterproof

Bij de zoektocht staat één eis bovenaan: de nieuwe beweegtoestellen moeten absoluut vandalismebestendig (onderhoudsarm) zijn. Daarnaast moeten ze meerdere trainingsmogelijkheden bieden voor jong(er) en oud. Eisen en wensen waaraan IJslander voldoet. De gemeente kiest dan ook voor sporttoestellen uit onze Fit4Life serie: herbruikbare sporttoestellen gemaakt van duurzaam RVS.

Voornaam Voornaam, bedankt.

We nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

Aan het water

Om de toestellen makkelijker vindbaar te maken, verplaatst de gemeente deze naar een nieuwe locatie: Buiten de Waterpoort. Een kleinschalig recreatieterrein langs de Merwede en vlakbij het centrum van Gorinchem. Inmiddels kan er gesport worden op de toestellen.

Voornaam Voornaam, bedankt.

We nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

Fit4Life sporttoestellen, Buiten de Waterpoort, Gorinchem