Meerdere sporten op één locatie in Gettorf, Duitsland

 

Voor het nieuwe sport- en ontspanningscentrum in Gettorf, Duitsland, is de gemeente eind 2016 nog op zoek naar Calisthenics beweegtoestellen. Ze kiest voor de BarForz beweegtoestellen van IJslander.

 

Sinds kort kunnen inwoners van Gettorf terecht in het nieuwe gebouw van het sport- en ontspanningscentrum. Om het ‘innerlijk’ van het sportcentrum aan te laten sluiten bij de omgeving, schakelt de gemeente een landschapsarchitect in.

Die tekent, naast een sport- en atletiekveld, ook beweegtoestellen in voor Calisthenics- en Bootcampbeoefenaars. Niet zomaar, maar op verzoek van jongeren uit de gemeente. Bij de aanschaf van de beweegtoestellen staat voorop dat het stoere en stevige toestellen moeten zijn. En bestand tegen vandalisme. Om het Calisthenicsveld te integreren in de omgeving, komt er een natuurlijk materiaal – zand – onder te toestellen.

Instructiebordjes

Na wat speurwerk komt de architect uit bij de BarForz beweegtoestellen van IJslander. Gemaakt van duurzaam, vandalismebestendig rvs én ook nog eens herbruikbaar. Nog een pré: op de toestellen zijn instructiebordjes bevestigd met de oefeningen die erop gedaan kunnen worden. De architect en gemeente kiezen voor BarForz en Duitse agent Ebelt Handelsvertretung levert de toestellen. Inmiddels staan de toestellen bij het sportcentrum en wordt er gebruik van gemaakt.

Voornaam Voornaam, bedankt.

We nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

BarForz track in Gettorf, Duitsland