IJslander speeltoestellen

Kleurrijk speelparadijs in Frankrijk

Een mier, worm, slak, klimglobe en Bambino Columbus. De allerkleinsten kunnen zich helemaal uitleven in het kleurrijke speelparadijs op Place Gutenberg in Caluire, een buitenwijk  van de metropool Lyon. Onze Franse agent Pro Urba leverde alle speeltoestellen. 

 

Ontmoetingsplek
Het hoofddoel van de gemeente Ville de Caluire et Cuire bij deze speelplek: het creëren van een openbare ontmoetingsplek in de stad. Op deze plek kunnen ouders elkaar ontmoeten, terwijl hun kinderen lekker met elkaar spelen. Thema van de speelplek: Stad & Tuin. Om hierbij aan te sluiten, is in overleg met de architect Agence APS gekozen voor speeltoestellen in de abstracte vorm van een mier, worm en slak uit de Bugsserie van IJslander. Insecten die je in elke tuin vindt én waarmee kinderen als eerste de wereld om zich heen ontdekken. Om ook het stadse karakter van de speelplek te benadrukken, zijn er ook nog een klimglobe en Bambino Columbus geplaatst: twee abstracte klim- en klautertoestellen waar kinderen hun fantasie de vrije loop kunnen laten. En niet te vergeten de spreekbuizen waar kinderen hun fantasie op los kunnen laten!

Voor de allerkleinsten

Ook op zoek naar speeltoestellen voor de allerkleinsten? Kies dan voor onze speeltoestellen uit de Bugs- en/of Bambinoserie. Dit zijn speeltoestellen speciaal ontworpen voor kinderen tot zes jaar. Meer weten? Neem contact met ons op!

Fantasiespel met spreekbuizen-set van IJslander

Voornaam Voornaam, bedankt.

We nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

Bugs en Bambino speeltoestellen in Frankrijk