Special glijbaan RVS

 

Glijden tussen de pannenkoeken

Kinderen wanen zich ín het sprookje van Hans & Grietje bij Pannenkoekenhuis Hans & Grietje in Zeewolde. Om nog meer bij te dragen aan deze sprookjesachtige beleving, schakelde de eigenaar IJslander in voor het ontwerpen en ontwikkelen van twee speciale in- en outdoor glijbanen.

Er was eens…
Om kinderen nog meer plezier te laten beleven – en ouders een rustig moment aan tafel te gunnen – wilde de eigenaar twee speciale glijbanen toevoegen aan zijn restaurant. Die moesten avontuurlijk, snel en deels indoor en deels outdoor zijn. Omdat IJslander al ruim twintig jaar ervaring heeft met het ontwikkelen van aparte, speciale glijbanen, draaiden wij onze hand daar niet voor om. Ook handig: RVS – nog een specialiteit van IJslander – is het beste materiaal om glijbanen van te maken. Onze engineers gaan aan de slag met het ontwerpen van glijbanen die passen bij de ‘behekste tafels, geheime trappen en bewegende vloeren’ in het pannenkoekenhuis.

Glijden, glijden en nog eens glijden

Na een ontwikkelingstraject waar de eigenaar intensief bij betrokken is, worden de twee ontwerpen goedgekeurd en start IJslander met de productie. Er komt een indoor glijbaan met een super lang uiteinde in het restaurant. Aan het eind van deze avontuurlijke glijbaan ploffen kinderen een speelruimte in met speelse stapstenen en divers speelgoed aan de muur.

Gave toren

De tweede glijbaan is ingebouwd in een gave toren. Kinderen klimmen de trap op, stappen in een ‘tunnel’ en laten zich los. Glijden maar! De landing is zacht: buiten in een zandbak aan de rand van het terras waar ouders en begeleiders de kids kunnen opvangen.

Special glijbaan RVS

Voornaam Voornaam, bedankt.

We nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

Glijbanen in pannenkoekenrestaurant Hans & Grietje in Zeewolde

Glijbanen op maat

Een van de eerste speeltoestellen die IJslander maakte, was een RVS glijbaan. Nu, ruim twintig jaar laten, zijn we vele glijbanen verder en kunnen we ons met recht expert op dit gebied noemen. Inmiddels vinden steeds vaker mensen hun weg naar ons voor tunnelglijbanen als extra attractie bij bijvoorbeeld een restaurant of op het schoolplein, als vluchtweg in plaats van een brandgang of voor taludglijbanen. En enkele of dubbele? Het maakt ons niets uit, want we maken alles. Klik hier voor een greep uit ons assortiment.

Speeltoestel IJslander Taludglijbaan

Voornaam Voornaam, bedankt.

We nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.