Druk aan de slag met zeilschip La Sirena

 

In 2018 opende Toverland haar nieuwe entree- en themagebied. Speciaal voor Toverland ontwierp IJslander met haar partner Merry Go Round het scheepswrak La Sirena. Alle speelelementen en onderdelen zijn circulair en om de oorsprong van het schip levensecht te maken zijn deze onderdelen van hout.

Kinderen van alle leeftijden kunnen hier hun hart ophalen en wanen zicht eeuwen terug. In de tropische dagen van de juni 2018 zijn de mannen van IJslander druk aan de slag geweest met het plaatsen van het schip en zijn benodigdheden. De zomerse blauwe lucht, de palmbomen en het schip: het geeft al een mooi beeld van hoe het gaat worden.

Uitbreiding
Attractiepark Toverland in Sevenum breidde het park uit met een nieuw entree- en themagebied. De nieuwe entree past met haar mediterrane sfeer bij Troy en de Magische Vallei, waarbij water en natuur dienen als het centrale thema. Port Laguna was al snel geboren: een havengebied met azuurblauw water en een boulevard vol bedrijvigheid. En daar hoort een stoer zeilschip bij, geleverd door IJslander.
Meer lezen over de oorsprong van dit project?