IJslander Sportkooi Cruff Court Betondorp

14e Cruyff Court op geboortegrond voetballegende

Het 14e Cruyff Court van de Stichting Johan Cruyff Foundation in betondorp, Amsterdam Oost. Specialer kan zo’n voetbalkooi voor de voetballegende altijd spelend met rugnummer 14 niet zijn. Aan IJslander de eer om deze op maat gemaakte sportkooi te leveren. Prachtig!

Speciaal
De stad Amsterdam wilde een eye catcher in betondorp. Één waar buurtbewoners zich helemaal mee kunnen verenigen en waar ze trots op zijn. Wat is dan mooier om op de geboortegrond van Johan Cruyff een speciale, op maat gemaakte Citybox te leveren uit naam van de Stichting Johan Cruyff Foundation. Deze stichting wil kinderen samenbrengen en stimuleren om buiten te spelen door de activiteiten die plaatsvinden op het Cruyff Court. Een veilige plek waar kinderen en jongeren uit alle lagen van de bevolking met elkaar kunnen sporten en spelen.

Trots

IJslander ontwikkelde in nauw overleg met de stichting een blauw gecoate voetbalkooi met oranje gecoate doelen. Dé kleuren waaraan je een Cruyff court direct aan herkent. De geluidsarme en transparante Citybox werd geopend door Johan Cruyff en met een voetbalwedstrijd ingewijd. Het Cruyff Court staat al jaren naar volle tevredenheid in de wijk en buurtbewoners maken volop gebruik van deze ontmoetingsplek. Een nalatenschap waar Johan Cruyff trots op kan zijn

IJslander Sportkooi Cruff Court Betondorp

Voornaam Voornaam, bedankt.

We nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

14e Cruyff Court in Betondorp, Amsterdam

Op maat

Onze Citybox is geluidsarm door het gebruik van speciale, geluid absorberende kabels. Daarnaast is deze sportkooi transparant waardoor zichtlijnen open blijven en door het gebruikte materiaal (RVS) is de Citybox vandalismebestendig, heeft een prachtige uitstraling en blijft mooi. Ook na jaren gebruik. IJslander levert de Citybox in standaardafmetingen, maar ontwikkelt ook op maat gemaakte voetbalkooien. Zoals ons paradepaardje in Kopenhagen. Klik hier voor meer informatie of neem contact met ons op!

4001-167-P-4

Voornaam Voornaam, bedankt.

We nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.