IJslander speeltoestel uit de Next serie

Avontuurlijk spelen in Hilversum

Naast een pleintje met picknicktafels en bankjes, wilde de gemeente Hilversum graag een speelplaats inrichten met een natuurlijke uitstraling. Zodoende konden ouders en begeleiders de kinderen in de gaten houden, ontspannen en elkaar ontmoeten. En dat alles werkt weer positief door in de buurt. Om kinderen en jongeren voldoende uitdaging te bieden, combineerde de gemeente speeltoestellen met pit.

Volop speel-aanleidingen
Omdat speeltoestellen aan de Jacob van Heemskerckstraat in Hilversum regelmatig werden vernield, zocht de gemeente voor de herinrichting naar vandalismebestendige toestellen. Mét daarbij volop speel-aanleidingen voor jong en oud. Dit om verveling en het gevaar op het ontstaan van een hangplek te voorkomen. Verder was de wens dat de speelplaats een natuurlijke uitstraling zou hebben.

Speciaal gemaakt

Om aan alle wensen van de gemeente te voldoen, ontwikkelde IJslander twee nieuwe speeltoestellen: een megaschommel (Next Swing) waar de hele familie in één keer op kan en een klim-klauter-spring-draai-kruip- en glijcombinatie (Next Riebeeck) voor de wat oudere kinderen. Verder kregen de speeltoestellen een natuurlijke uitstraling door de lichtbruine coating. Om ook de kleintjes te vermaken, werd er ook nog een glijbaan van RVS geplaatst. Inmiddels zijn deze speeltoestellen door IJslander in het assortiment opgenomen en is de Next Swing een grote hit in het buitenland.

IJslander speeltoestel uit de Next serie

Voornaam Voornaam, bedankt.

We nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

Avontuurlijk spelen in Hilversum

Next(treem)

Oudere kinderen vanaf 8 jaar willen meer avontuur en uitdaging. Onder meer door moeilijkere en hogere klimroutes of steile glijstangen. Speciaal voor deze doelgroep hebben we een serie Next speeltoestellen ontwikkeld. Die zijn nét even hoger, groter en uitdagender dan reguliere toestellen. Ze zien er spannend uit en dat spreekt vooral oudere kinderen aan. De nieuw ontwikkelde speeltoestellen Next Swing en Next Riebeeck zijn dusdanig uitdagend dat deze ook in de Next serie zijn opgenomen. Meer weten? Neem contact met ons op!

IJslander speeltoestel uit de Next serie

Voornaam Voornaam, bedankt.

We nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.