Pleinplan kinderfen

GEBRUIKERSVERGOEDING

Sport- of speeltoestellen plaatsen op basis van gebruikersvergoeding past bij ons streven naar een circulaire economie. Een duurzaam bedrijfsmodel waar wij volledig achter staan.

Met een minimale investering toch een mooie speel- of sportplek realiseren? Dan is het plaatsen van sport- of speeltoestellen op basis van een maandelijkse of jaarlijkse gebruikersvergoeding absoluut aantrekkelijk! Ook dit kan IJslander verzorgen. Dat doen we dan in samenwerking met PleinPlan: een expert in het inrichten van speelplaatsen en schoolpleinen op basis van een gebruikersvergoeding.

Circulaire economie

In een circulaire economie staat het maximaliseren van de herbruikbaarheid van producten en grondstoffen en het minimaliseren van waarde vernietiging essentieel. Bezit staat niet meer centraal, maar het toegang hebben tot is veel belangrijker. Het gebruiken van sport- of speeltoestellen op basis van een gebruikersvergoeding past daar volledig bij en wordt door IJslander gestimuleerd.

 

 

Pleinplan ballonnetjes

Daarbij is het plaatsen van sport- en speeltoestellen op basis van een maandelijkse of jaarlijkse gebruikersvergoeding aantrekkijk voor de portemonnee. In plaats van een pittige investering ineens, worden de kosten verspreid. Naast de toestellen zijn in de gebruikersvergoeding de ondergronden, inspecties door gecertificeerde instantie en het onderhoud door IJslander opgenomen. En bij plaatsing van speeltoestellen gemaakt van RVS valt de gebruikersvergoeding zelfs nog gunstiger uit. RVS is namelijk zeer onderhoudsvriendelijk, waardoor de kosten voor onderhoud aanzienlijk lager zijn dan bij toestellen gemaakt van andere materialen.

Complete begeleiding

IJslander werkt met het PleinPlan: een compleet uitgewerkte projectaanpak voor de (her)inrichting van speel- en sportplekken in de openbare ruimte op basis van een gebruikersvergoeding.

Samen met PleinPlan – expert in het inrichten van speelplaatsen en schoolpleinen op basis van een gebruikersvergoeding – begeleiden we opdrachtgevers vanaf het idee tot aan de oplevering van de sport- of speelplek.

 

PleinPlan realiseerdroom

Voornaam Voornaam, bedankt.

We nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.