Click & Play

Masterclass Click & Play
Zo richt u de buitenruimte flexibel in

Sinds kort biedt IJslander Click & Play: een flexibele, kostenbesparende en duurzame oplossing om een speel- of sportplek mee te laten groeien met de demografische ontwikkeling van de buurt.

Met Click & Play zorgt u voor de wereld van morgen, want door deze oplossing gaan speeltoestellen langer mee en zijn er dus minder grondstoffen nodig om ze te maken.

Wat is Click & Play?

Click & Play is een geavanceerd kliksysteem gebaseerd op ‘building blocks’. Hiermee kunt u speel- en sportplaatsen flexibel inrichten. Is de buurt de speeltoestellen ontgroeid? Dan vervangen we ze gewoon voor andere toestellen, zonder dat de ondergrond aangepast hoeft te worden. En de buurt? Die beslist natuurlijk mee over de vraag welk toestel er dan moet komen. Kies, Klik, Klaar!

Click & Play-toestellen zijn volledig herbruikbaar. Op de ondergrond kunt u zelfs toestellen plaatsen van andere leveranciers met wie we samenwerken binnen het Click & Play Platform.

Masterclass

Nieuwsgierig hoe u met Click & Play kunt besparen op de kosten én bij kunt dragen aan een duurzame wereld?

We vertellen u graag alles over onze integrale oplossing en waarom wij samenwerken met andere leveranciers. De masterclass beslaat een dagdeel en kunnen we op uw locatie of bij IJslander in Oldebroek verzorgen.

De masterclass stellen we op maat samen voor uw gemeente of organisatie. Tijdens de masterclass gaan we in op het belang van een circulaire economie, op de toepassing van Click & Play en op onze visie voor de toekomst. Uiteraard is er volop gelegenheid om vragen te stellen.

We doen het voor de generatie van nu en die van straks.


Boek nu uw GRATIS
masterclass Click & PlayVoornaam Voornaam, bedankt.

We nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.