Commercieel medewerker binnendienst Sport & Spel (Parttime 32 uur) | IJslander | Sport- en speeloplossingen voor buiten Commercieel medewerker binnendienst Sport & Spel (Parttime 32 uur) | IJslander | Sport- en speeloplossingen voor buiten

Commercieel medewerker binnendienst Sport & Spel (Parttime 32 uur)

IJslander laat je bewegen. Dat is ons motto. Wij zijn een informele organisatie gespecialiseerd in de inrichting van openbare ruimtes. Van kindvriendelijke speeltuinen tot sportieve buitenfitness tuinen. Met onze sport- en speeltoestellen maken we plekken in buurten mooier, speelser en sportiever. Dat doen we niet alleen in Nederland, maar in heel Europa. Was jij deze zomer in Frankrijk? Grote kans dat je onze speeltuinen daar ook tegenkomt.

Functie

Als commercieel medewerker binnendienst ben jij een van de aanspreekpunten voor onze klanten. Daarnaast vervul je een ‘spin in het web functie’ binnen onze organisatie.
Want naast contact met onze accountmanagers werk je ook nauw samen met onze agenten in het buitenland. Je staat klanten telefonisch te woord, verwerkt de binnenkomende post en email. Je adviseert klanten omtrent orders en offertes. Bij jou loopt alles op rolletjes.
Ook zorg je voor een commerciële en correcte verwerking en controle van de verkooporders en offertes. Je ondersteunt de accountmanagers waar mogelijk en neemt deel aan diverse sales overleggen en projecten met andere afdelingen.
Je bent niet bang klanten pro-actief telefonisch te benaderen om jouw visie over Sport en Spel te delen. Positief mee- en vooruitdenken en snel schakelen wordt erg gewaardeerd in deze functie.

Wij zijn op zoek naar

– Minimaal 2 jaar werkervaring opgedaan binnen een commerciële binnendienstfunctie.
– Je beheerst de Duitse taal op professioneel niveau in woord en geschrift (sterke pré).
– Je hebt ervaring met commercie en offerte afhandelingen (B2B), bij voorkeur in een technische en/of bouwgerichte werkomgeving.
– MBO+ / HBO niveau, verkregen door opleiding of ervaring.
– Je bent flexibel en kan snel schakelen in uiteenlopende situaties.
Daarnaast gaan we ervan uit dat je enthousiast, commercieel en doelgericht bent.

Wat biedt IJslander

De sfeer is open, informeel en sterk verkoopgericht. Bij IJslander werken circa 35 medewerkers. Alle toestellen worden ontwikkeld op de productielocatie in Oldebroek. IJslander is een betrouwbare werkgever, waar enthousiaste en gedreven mensen werken die trots zijn op het product en aangesproken kunnen worden op de prestaties van de organisatie. IJslander biedt uitdagende en zelfstandige functies binnen een professionele en dynamische organisatie, waarin eigen inbreng, verantwoordelijkheid en betrokkenheid centraal staan. Naast een uitdagende functie met goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden conform CAO, biedt IJslander ook ruime ontwikkelmogelijkheden.

Interesse?

Heb je interesse in deze uitdagende functie? Stuur dan jouw CV met een sollicitatiebrief voor vrijdag 9 oktober naar administratie@ijslander.com t.a.v. Janine Blom. Vragen kun je stellen tevens stellen aan Janine Blom via telefoonnummer 06 467 164 54.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.
Parttime uren: 32 uur per week
Soort dienstverband: Parttime

Advies op maat?

Wij helpen je graag verder

Onze specialisten laten je graag de mogelijkheden zien en adviseren je op maat.

Stel je vraag

Contactgegevens

Stel je vraag