Sportliefde

Hallo allemaal, ik ben Kelly en accountmanager bij IJslander. Kelly Snelly word ik ook wel genoemd. In tegenstelling tot mijn grote zus Mandy die de rust zelf is. Mijn zus en ik zijn geboren in Friesland, Harlingen om precies te zijn. Zou je niet denken als je een beetje weet hoe ik in elkaar zit, maar het is toch echt zo. Mandy was als puber gek op dansen en studeren. En daar was ik: een drukke, wilde meid die liever de Friese klimrekken onveilig maakte dan mee te swingen met haar grote zus op het nieuwste nummer van Britney Spears.

Op mijn tiende zijn wij verhuisd naar Almere. Iets heel anders dan het Friese Harlingen, maar ik voelde me er rap thuis. Ik maakte al snel vrienden en vriendinnen op de nieuwe school en ontdekte nieuwe, interessante uitdagingen. Zo bleek het vanuit Almere maar zo’n 30 km naar de Amsterdam Arena te zijn en laat mijn vader nou een echte sportfanaat zijn. Daar gingen we dan, samen in het weekend naar Ajax. Super vond ik dat! Dat was in mijn jeugd niet de enige sportliefde die mijn vader en ik deelden. Waren wij niet buiten op het grasveld aan het voetballen, dan gingen we wel skeeleren, fietsen, vissen, wedstrijdjes rennen, flesje trappen of jawel….. handballen.

Dat laatste is een uit de hand gelopen hobby geworden. Vanaf mijn 12e zat ik op een handbal- en voetbalvereniging en was zo fanatiek als wat! Ik ging bij wijze van spreken met een bal naar bed. Op mijn 13e kreeg ik een uitnodiging om mee te doen met een talentencentrum voor handbal. Daar ging ik op een woensdagochtend in mijn sportoutfit. Eenmaal daar vond de trainer dat ik een aardig balletje kan gooien en ruilde ik de plaatselijke handbalclub Najaden in voor de kartrekker van de eredivisie, VOC Amsterdam…..

Waarmee kan ik u helpen?

Kelly Wijnbergen – Accountmanager Noord Nederland
06-46 17 54 51