Kom jij spelen op het zeilschip La Sirena?

Dit jaar breidt Attractiepark Toverland in Sevenum het park uit met een nieuw entree- en themagebied. De nieuwe entree past met haar mediterrane sfeer bij Troy en de Magische Vallei, waarbij water en natuur dienen als het centrale thema. Port Laguna was al snel geboren: een havengebied met azuurblauw water en een boulevard vol bedrijvigheid. En daar hoort een stoer zeilschip bij, geleverd door IJslander.

Circulaire speelelementen en speeltoestellen

Op het strand van Port Laguna spoelen niet alleen flessen aan, maar ook La Sirena. Dit scheepswrak dankt haar naam aan het boegbeeld van een prachtige meermin, dat inmiddels veilig is opgeborgen door een strandjutter. Het wrak, met haar masten, ankers en zelfs een kanon, bevat unieke speelelementen en speeltoestellen. Alle speelelementen en onderdelen zijn circulair en om de oorsprong van het schip levensecht te maken zijn deze onderdelen van hout. Kinderen van alle leeftijden kunnen hier hun hart ophalen en wanen zicht eeuwen terug. Ouders kunnen vanaf de omringende terrassen een oogje in het zeil houden. Klik hier voor een animatie van het speelschip.

Volledig op maat

Het scheepswrak en alle omliggende speelelementen en – toestellen zijn compleet op maat gemaakt op basis van de wensen en eisen van Toverland. Hiervoor werkt IJslander samen met Merry Go Round, een Duits ontwerpbureau uit Berlijn. Sinds kort partner van IJslander en volledig gespecialiseerd in beleeftoestellen van hout met of zonder rvs. Het met de hand gemaakte speelschip, met alle omliggende speelelementen, wordt voorjaar 2018 geïnstalleerd. Vanaf 7 juli 2018 is de uitbreiding van Toverland geopend voor het publiek.

Ook geïnteresseerd in een uniek, op maat gemaakt speel- of sporttoestel? Neem contact met ons op voor een ontwerp voor uw attractie-, recreatie- of vakantiepark of camping.