Voetbalkooi IJslander

Investeren in spelen en bewegen!

Ook in deze tijd, of juist in deze tijd, is het voor ons allen, jong en oud, belangrijk om te blijven spelen en bewegen. Eventjes de deur uit. Een frisse neus halen helpt ons weerstand op te bouwen en gezond te blijven. En ook na deze crisis willen we allemaal graag weer naar buiten en gebruik maken van de openbare ruimte.

Maar daarbij hebben wij ook uw hulp nodig: Wij sluiten ons aan bij de oproep van de Branchevereniging Spelen & Bewegen aan gemeenten om te blijven investeren in de inrichting van de openbare ruimte! Zodat we samen voorbereid zijn op de zomer en weer als vanouds kunnen genieten van onze gezamenlijke buitenruimte! Lees hier meer.

 

Wij willen graag benadrukken dat IJslander nog steeds op dezelfde gebruikelijke manieren bereikbaar is, telefonisch, per mail en via onze website.

Algemeen: +31 (0) 525 – 63 34 20

Export: +31 (0) 525 – 74 50 99

Inkoop: +31 (0) 525 -74 50 91

Verder proberen wij leveringen op de afgesproken datum uit te leveren. Installaties en reparaties vinden doorgang waarbij wij proberen het reizen en bezoeken van locaties door onze servicemedewerkers zoveel mogelijk te beperken.

Madera Kabelbaan

Voornaam Voornaam, bedankt.

We nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.