IJslander in beeld met circulariteit bij Business Event Sail Kampen

Het Sail weekend in Kampen begon goed op vrijdagmiddag 30 maart 2018 met het Business Event dat plaatsvond in de Stadsgehoorzaal. Een interessant economisch congres voor ondernemers, sponsoren en andere betrokkenen vanuit het bedrijfsleven en overheid met als thema ‘Duurzaamheid en circulair ondernemen’. Natuurlijk geheel in nautische sferen, in de geest van de Hanze en in stijl van het evenement.

Positief over circulariteit

Tijdens een van de onderdelen van het programma werd er ook aandacht aan IJslander geschonken. Dagvoorzitter André van der Zee ging met gastspreker Heico van der Blonk (lector duurzame en circulaire economie Windesheim) in dialoog over duurzaamheid en circulair ondernemen. Terwijl André zich druk maakte op de doordraaier die op het podium werd gerold, vertelde Heico meer over IJslander en hoe zij omgaat met circulariteit. En dat waren zeer positieve woorden: “Wat IJslander als bedrijf toevoegt en wat de kracht is van het product, is dat niet alleen het materiaal circulair is, het kan ook meegroeien met de omgeving”.

Video

Speciaal voor het Business Event filmde Julius Hartman in onze werkplaats. Managing Director John Franken kwam aan het woord en de video werd getoond in de Stadsgehoorzaal. De bijeenkomst gemist, maar wel interesse in de video? Hieronder kun je hem terug zien.

 

Headerfoto van links naar rechts: de doordraaier, André van de Zee en Heico van der Blonk