Spannende finale Circulair Ondernemen Award

Donderdag 10 januari 2019 vond de uitreiking van de Circulair Ondernemen Award plaats. Samen met Schagen Infra B.V en Dijkhuis Bouwteam van Waarde behoorde IJslander tot de finalisten die streden om de bokaal.

Wij gaan door!
Schagen Infra B.V heeft de bokaal overhandigd gekregen van gedeputeerde Annemieke Traag. De uitreiking vond plaats tijdens de nieuwjaarsreceptie van VNO-NCW midden en MKB Regio Zwolle.

Ook al hebben wij helaas naast de award gegrepen, wij gaan door met het streven naar een circulaire economie. Want circulair ondernemen is ons niet nieuw. We werken al sinds onze oprichting aan het verduurzamen van onze bedrijfsvoering. De toestellen die IJslander maakt worden zoveel mogelijk uit circulaire materialen vervaardigd. Dat is en blijft rendabel volgens John Franken, Managing Director: “Wat je er aan de voorkant goed in stopt – duurzame materialen – levert aan de achterkant rendement op”. Ons ideale toekomstbeeld is dan ook het oneindig circuleren van speel- en sportaanleidingen tussen leverancier en gebruiker.

Meer weten over circulair ondernemen binnen IJslander? Bekijk ook de video.


Waarom reikt DORZ deze award uit?

Regio Zwolle wil vooroplopen in de transitie naar een circulaire economie waarin verspilling van materialen en grondstoffen wordt voorkomen en menselijke inzet wordt vergroot. Deze transitie is hard nodig en biedt tegelijkertijd grote kansen voor bedrijven. Om deze beweging verder te versnellen, reikt Stichting Duurzaam Ondernemen Regio Zwolle (DORZ) in samenwerking met partners vanuit de overheid, het onderwijs en bedrijfsleven, dit jaar voor het eerst de Circulair Ondernemen Award uit.