Madera

Onze Madera lijn bestaat uit unieke, speeltoestellen van RVS met een natuurlijke look. Deze ijzersterke speeltoestellen maken ‘natuurlijk spelen’ dan ook onderhoud-beheersbaar.

 

Natuurlijke uitstraling

De Madera speeltoestellen hebben door een speciale, zeer sterke lichtbruine coating een natuurlijke uitstraling. Dat wordt ook nog eens versterkt door de stroef aanvoelende coating. Deze serie speeltoestellen is vooral geschikt voor plaatsing op speelplaatsen met een natuurlijke uitstraling, natuurspeelplaatsen en groenlocaties. De Madera speeltoestellen hebben namelijk wel de uitstraling van hout, maar vragen niet het onderhoud dat bij hout hoort.

De Madera speeltoestellen zijn modulair waardoor een speelplaats makkelijk en snel uit te breiden is met speeltoestellen uit dezelfde serie. Er zijn al zestien verschillende Madera speeltoestellen waar kinderen op kunnen klimmen, glijden, wiebelen, balanceren, hangen en schommelen.
 

Ik wil meer informatie

Meer informatie over onze toestellen, de mogelijkheden of prijzen?

 

Bel (0525) 633 420 Neem contact op  

Transparant

De Madera speeltoestellen zijn transparant waardoor ouders en verzorgers kunnen zien wat er op de speelplaats gebeurt. Wel zo handig met kleinere kinderen. Bekijk alle Madera speeltoestellen in ons productoverzicht.

Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
Blijf op de hoogte en schrijf je in voor onze nieuwsbrief!
ErrorHere