Calisthenics & Bootcamp

Lekker buiten sporten en op eigen kracht het lichaam versterken. Dat kan bij uitstek op onze BarForz beweegtoestellen voor Calisthenics en Bootcamp!

Voor iedereen

Om aan te sluiten bij deze sportieve trend, ontwikkelde IJslander de stoere BarForz XS, S, M en XL bewegingsvelden van vierkante staanders en stangen. Onze bewegingstoestellen zijn ontwikkeld in samenwerking met Calisthenicsbeoefenaars en voldoen aan alle sportieve eisen. Zo zijn de stangen geschikt voor elk paar handen en door de slimme opstelling van onze velden kunnen de oefeningen zonder onderbrekingen worden uitgevoerd. Zelfs de vierkante staanders kunnen gebruikt worden als houvast voor freestyle oefeningen. Uiteraard kunnen de BarForz velden ook gebruikt worden door andere sportievelingen die graag buiten trainen

BarForz M beweegtoestel Calisthenics en Bootcamp

BarForz M

Modulair

IJslander heeft vier verschillende BarForz velden ontwikkeld. Het XS veld vormt de kern en kan worden uitgebreid tot een S, M of XL veld. Al naar gelang de wensen en de beschikbare plaats. De bewegingstoestellen worden geplaatst in parken en andere openbare ruimten. BarForz is een modulair systeem waardoor de bewegingstoestellen makkelijk kunnen worden gekoppeld en ge(de)monteerd.

De BarForz velden zijn geschikt voor mannen en vrouwen vanaf 16 jaar. Kijk op www.barforz.com voor alle functies van onze BarForz beweegtoestellenen.

 

Demo

Onze BarForz eerst uitproberen? Plaats een demo net zoals de gemeente Breda. Lees hier meer: artikel-barforz-demoveld-gemeente-breda-in-straatbeeld-juni-2016

Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
Blijf op de hoogte en schrijf je in voor onze nieuwsbrief!
ErrorHere